Pàgines

Professor: Nihil Olivera
Mail: Nihil.Olivera@uab.cat
Despatx: 407
Tel.: 93.581.1943
Horari tutories: dimecres 16 a 18h

divendres, 20 d’agost del 2010

Avaluació de l'assignatura


a) Cada professor avaluarà les classes, les pràctiques i les lectures a través de l’avaluació continuada i d’un examen final.

b) La prova teòrica per avaluar el contingut global de la matèria suposarà un 30 % de la nota final. Es tracta d’un examen tipus test amb 20 preguntes de les quals se n’han de superar 10 per aprovar.

c) Les pràctiques realitzades, lliurades i corregides al llarg del curs tindran una qualificació del 50% de la nota final de l’assignatura. El retard en el lliurament de les pràctiques suposarà una penalització del 10% de la nota.

d) Finalment, la ressenya crítica d’un llibre escollit per l’alumne a partir de la proposta d’una llista facilitada pel professor equivaldrà a un 20% de la nota final. El retard en el lliurament de la ressenya suposarà una penalització de 0,5 punts.

e) Per superar l’assignatura s’han d’aprovar els tres tipus de proves a realitzar durant el curs: prova teòrica, exercicis pràctics i ressenya.

f) També es tindrà en compte i valorarà per a la nota final la participació i l’assistència a classe i a les activitats derivades de l’assignatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada